Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

До уваги студентів Коледжу технологій та дизайну ЛНУ!

Шановні студенти й учні Коледжу технологій та дизайну ЛНУ імені Тараса Шевченка»! 

У зв’язку із складною соціально-політичною ситуацією, що склалася у м. Луганську, об’єктивною неможливістю здійснювати освітній процес відповідно до чинного законодавства України на окупованій території Коледж технологій та дизайну Луганського національного університету імені Тараса Шевченка було передислоковано у м. Щастя та офіційно зареєстровано в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців за юридичною адресою: 91480, Луганська обл., Новоайдарський район, м. Щастя, вул. Донецька, буд. 121.

Звертаємо вашу увагу на те, що Міністерство освіти і науки України, керівництво університету неодноразово наголошувало на незаконності освітньої діяльності на територіях так званих ЛНР та ДНР; наводило документ – відповідь на обіцянки самопроголошеної влади видавати російські дипломи – про неготовність Міністерства освіти і науки Росії вести роботу зі створення філіалів на базі так званого Луганського університету імені Тараса Шевченка та видавати дипломи державного зразка РФ; закликало студентів і викладачів виїхати з цих зон для здійснення професійної діяльності за новими юридичними адресами університету та його відокремлених структурних підрозділів (усю інформацію та звернення розміщено на нашому сайті).

Сьогодні керівництво Луганського національного університету імені Тараса Шевченка дуже знепокоєне долею студентів та учнів свого найпотужнішого структурного підрозділу, у якому станом на 1 червня 2014 року навчалося понад 1200 студентів за 10 спеціальностями та 10 професіями, серед яких: Обслуговування комп’ютерних систем і мереж, Економіка підприємства, Комерційна діяльність, Фінанси і кредит, Перукарське мистецтво та декоративна косметика, Дизайн, Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів, Швейне виробництво, Моделювання та конструювання промислових виробів, Туристичне обслуговування; Оператор комп’ютерного набору. Оператор комп’ютерної верстки; Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення; Касир (у банку); Перукар (перукар-модельєр); Декоратор вітрин; Слюсар з ремонту автомобілів. Оператор заправних станцій; Кравець (закрійник, вишивальниця, модель); Адміністратор. Агент з туристичних послуг.

Шановні студенти й учні коледжу!

Сьогодні університет і коледж розпочали роботу зі встановлення реального контингенту студентів, які бажають продовжити навчання на законних підставах та отримати диплом державного зразка, що визнається всіма розвиненими країнами світу.

У зв’язку із цим закликаємо вас невідкладно, до 1 лютого 2015 року, надіслати заяву про бажання продовжити навчання за певною спеціальністю у ВП «Коледж технологій та дизайну Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» на електронну адресу в.о. директора коледжу Севрюка Сергія Віталійовича: trade-union-lnpu@ukr.net.

У разі неподання заяви до 1 лютого 2015 року ми будемо змушені відрахувати вас з числа студентів коледжу та виключити із заявки на отримання диплому.

З повагою та сподіваннями на розумне вирішення вашої власної долі керівництво університету.

news_des09_14

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024