Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнський вебінар «Сучасні виклики соціальної роботи»

21 травня кафедрою соціальної педагогіки ЛНУ імені Тараса Шевченка було організовано чергову лекцію в межах роботи Всеукраїнського вебінару «Сучасні виклики соціальної роботи».

15 зустріч була присвячена темі: «Пошук сенсу життя як шлях подолання страху смерті під час війни». Спікеркою виступила кандидатка психологічних наук, доцентка, доцентка кафедри психології та педагогіки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Сербова Ольга Вікторівна.

У заході традиційно взяли участь більше 130 представників різних закладів соціальної сфери, викладачі та здобувачі освіти закладів вищої освіти з різних регіонів України.

Учасники мали можливість не тільки оговорити наукові підходи щодо пошуку сенсу життя; проаналізувати шлях подолання страху смерті під час війни; визначити основні психотерапевтичні підходи до роботи з клієнтами, які постраждали внаслідок військових дій, а також взяти участь у майстер-класі з застосування технології казкотерапії з клієнтами у складних життєвих обставинах.

Кафедра соціальної педагогіки висловлює подяку спікерці Ользі Сербовій за актуальну та корисну лекцію.

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024