Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Захист звітів з виробничої практики

На кафедрі садово-паркового господарства та екології відбувся публічний захист звітів по завершенню фахової виробничої практики для студентів спеціальності 206 Садово-паркове господарство.

На кафедрі садово-паркового господарства та екології 21.05.2024 відбувся публічний захист звітів по завершенню фахової виробничої практики на садово-паркових об’єктах, яка проходила на підприємстві «Науково-виробнича компанія «Екопарк» для студентів спеціальності 206 Садово-паркове господарство.

Здобувачами освіти опрацьовано численні методичні матеріали та основні методики дослідження рослинного світу, сучасних методик й принципів ландшафтного проєктування, вивчено принципи роботи та структуру розсадника. Студенти брали активну участь у роботі по заповненню документації та створенню технологічних карт на посадку декоративних та лісових культур у розсаднику. Студенти успішно закріпили теоретичні знання на практиці: саджали квіти, чагарники, відвідали ботанічний сад.

За час проходження практики здобувачами освіти було засвоєно необхідні для подальшої роботи практичні вміння та навички. Студенти в достатній мірі оволоділи методичними основами планування, підготовки та проведення робіт з ландшафтного будівництва; методикою обробки даних передпроєктного пошуку; опанували нюанси в профільному законодавстві. На високому рівні опановано основні методи ведення садово-паркового господарства України. Бажаємо здобувачам освіти подальших кар’єрних успіхів!

 

Кафедра садово-паркового господарства та екології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024