Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання наукового гуртка

На кафедрі садово-паркового господарства та екології відбулося чергове травневе засідання наукового гуртка «Лісівники й садівники майбутнього».

16 травня на кафедрі садово-паркового господарства та екології відбулося чергове травневе засідання наукового гуртка за напрямом лісового та садово-паркового господарства «Лісівники й садівники майбутнього». Доповідачем виступила асистент кафедри Бордюгова О. І. із темою «Використання лісових культур в озелененні населених місць». На засіданні були присутні здобувачі освіти першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів освіти спеціальностей «Садово-паркове господарство» та «Лісове господарство», а також викладачі кафедри.

Здобувачів освіти зацікавила запропонована тема, яка викликала активне обговорення. Учасниками засідання було виділено важливі аспекти використання лісових культур у міському благоустрої та привернуто увагу до необхідності збереження та розвитку зелених зон у містах, використовуючи дерево-чагарникові породи. Здобувачі подякували за можливість взяти участь у такому позитивному та пізнавальному заході.

Бажаємо всім учасникам подальшої плідної роботи!

Кафедра садово-паркового господарства та екології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024