Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Затвердження акредитації ОП «Соціологія»

Національне агентство забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) від 14 травня 2024 року затвердило акредитацію освітньої програми «Соціологія» першого бакалаврського рівня терміном на 5 років.

Гарант освітньої програми «Соціологія» Катерина Котеленець і колектив кафедри філософії та соціології вдячні експертам НАЗЯВО за увагу до освітньої програми та усім, хто підтримував і допомагав в процесі акредитації: роботодавцям, здобувачам освіти та випускникам.

Гарант освітньої програми «Соціологія» Катерина Котеленець була присутня на засіданні НАЗЯВО 14 травня 2024 року і інформує, що отримані рекомендації від галузевих експертів НАЗЯВО кафедра філософії та соціології почала впроваджувати в освітній програмі «Соціологія» на 2024-2025 навчальний рік: розширено кількість кредитів освітніх компонентів, які забезпечують унікальність освітньої програми.

В оновленій редакції освітньої програми кількість кредитів на освітні компоненти (ОК), які забезпечують унікальність ОП, збільшена з 12 кредитів до 17; розширено перелік відповідних освітніх компонентів: ОК 19 Соціологія просторовості та соціологія регіонів (6,0, екзамен), ОК 27 Соціологія прикордоння (5,0 екзамен), ОК 25 Соціологія національної безпеки та війни (6,0, екзамен). Нова редакція ОП отримала схвальні рекомендації та рецензії від стейкхолдерів.

 

Кафедра філософії та соціології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024