Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у конференції з питань кібердипломатії

Викладачі і здобувачі кафедри політології і міжнародних відносин участь у роботі Першої науково-практичної міжнародної конференції з питань кібердипломатії

15-16 травня 2024 р. викладачі кафедри політології і міжнародних відносин і здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії прийняли участь у роботі Першої науково-практичної міжнародної конференції з питань кібердипломатії, організованої Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine за сприяння Національний координаційний центр кібербезпеки, яка відбулася в Дипломатичній академії, обговорили перспективні напрями розвитку кібердипломатії в Україні. ета конференції – обговорення та дослідження сфери кібердипломатії та її ролі у формуванні майбутнього міжнародних відносин, особливо у світлі швидкого технологічного прогресу та зростаючої залежності від цифрових технологій.

В ході конференції відбувся обмін новими знаннями та теоретико-методологічними підходами у сфері кібердипломатіі.  Цікавими стали виступи відомих дипломатів, науковців, фахівців. Дискусійні питання стосувалися викликів, з якими стикаються держави у цифровому просторі; питання кібербезпеки, дезінформації та інформаційної війни. Детально було розглянута кібердипломатія, як важливий інструмент для підтримки стабільності, безпеки та співпраці між державами.

 Цікаво! Корисно! Продуктивно! Плануємо використовувати отримані знання та досвід у своїй навчальній діяльності, розвивати і примножувати набуті знання. Дякуємо організаторам за можливість прийняти участь у конференції.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024