Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Практика у студентів спеціальності 227

На базі реабілітаційних центрів та медичних комунальних підприємств проходить практика у студентів спеціальності 227.

Студенти спеціальності 227 «Терапія та реабілітація» кафедри фізичної терапії, ерготерапії та медичної діагностики навчально-наукового інституту охорони здоров’я і спорту Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» проходять клінічні практики на базі реабілітаційних центрів та медичних комунальних підприємств.

Під час проходження практики молоді фахівці доповнюють ґрунтовні знання практичним досвідом роботи з пацієнтами, набувають професійних компетентностей у сфері надання медичних послуг, зокрема пов’язаних з реабілітацією пацієнтів з різними нозологіями.

Можливість студентів ЛНУ імені Тараса Шевченка отримати цінний досвід з надання реабілітаційних послуг, збагатити свої практичні навички – є надзвичайно важливим процесом підготовки висококваліфікованих фахівців.

Професійний підхід керівництва та викладачів університету до організації практичної підготовки студентів дав змогу адаптуватись до конкретних умов майбутньої професії та отримувати необхідний практичний досвід роботи з реальними пацієнтами. На практиці здобувачі освіти мають змогу самостійно приймати рішення, обґрунтовуючи вірність своїх висновків, навчаються субординації, роботі в медичному колективі, отримують навички професійного спілкування.

Студенти запевняють, що практика проходить цікаво і насичено, одразу затягує в роботу. «Тут по-справжньому розумієш, що здоров’я та спілкування – це не конвеєр, а творчість на підґрунті знань!»,- слова одного з практикантів спеціальності 227 «Терапія та реабілітація».

В процесі ж спілкування з наставниками з закладів охорони здоров’я студенти стали краще зрозуміти важливість та актуальність обраної професії в сучасному світі, особливо в часи, коли в нашій країні триває російсько-українська війна.

Усі бази практик радо прийняли наших студентів.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка продовжує забезпечувати підготовку високоефективних фахівців для галузі охорони здоров’я.

Працюємо задля нашої спільної перемоги!

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024