Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Війна забирає найкращих…

Усю глибину та сутність цього вислову розумієш, коли війна торкається близьких тобі людей…

Два роки тому на факультет природничих наук (нині ННІ ПАН) прийшла трагічна звістка – загинув наш випускник, один із найкращих студентів, яким ми по праву пишались – Артем Гуртовий.

Артем не тільки добре навчався, а й був яскравою особистістю, справжнім лідером студентства ФПНу. Він завжди знаходився у центрі подій студентського життя: був студентським деканом факультету природничих наук, капітаном факультетської команди «Ліги сміху», активно приймав участь у спортивних змаганнях, був найкращим спортсменом, лідером волонтерської роботи. Без нього не обходилися жодні факультетські та університетські заходи. І професію він обрав собі мужню – прикордонник.

Артем був справжньою Людиною, справжнім чоловіком, і загинув він, так само як і жив, з гідністю, захищаючи Україну. Загинув заради нашого майбутнього, майбутнього своїх маленьких донечок, щоб ми всі могли жити вільними людьми у нашій незалежній вільній Україні.

Сьогодні 10 травня 2024 року друга річниця з дня його загибелі. Артем назавжди залишиться в нашій пам’яті і в наших серцях! Глибокі співчуття родині та близьким…

Світла пам’ять ГЕРОЮ!

Слава Україні! Героям слава!

 

Навчально-науковий інститут природничих і аграрних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024