Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Новий тиждень профорієнтаційних зустрічей

Новий тиждень почався для Інституту соціальних та гуманітарних наук з традиційних у цю пору профорієнтаційних зустрічей.

На цей раз керівництво Інституту та кафедри історії та археології зустрілося онлайн з учнями-одинадцятикасниками Сіверськодонецького Ліцею «Інітіум». Ініціатором та розпорядником заходу черговий раз виступив д.і.н., професор, завідувач кафедри історії та археології Олександр Набока. Він подякував керівництву та учням навчального закладу за активно співробітництво із Інститутом.

Головним доповідачем, який ознайомив із ключовими освітньо-науковими досягненнями Інституту, напрямками його соціальної діяльності та закликав стати його студентами, став директор, д.п.н., професор Антон Бадер.

Чергова профорієнтаційна зустріч пройшла у дружній, теплій атмосфері та викликала зацікавлення учнів-випускників. Інститут і надалі спрямовуватиме зусилля на організацію подібних профорієнтаційних заходів, роблячи ставку на можливе залучення до освітнього процесу учнів-випускників з Луганської області.

 

Інститут соціальних та гуманітарних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024