Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Великдень – свято життя

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят року, яке присвячене воскресінню Ісуса Христа та символізує перемогу Сина Божого над смертю.

Великдень не дарма називають Світлим святом. В цей день має бути світлим все: і бажання, і думки, й справи. Тільки в цьому випадку весь наступний рік, до нового Великодня, буде таким же світлим, як це свято!

Тому 3 травня студенти та співробітники навчально-наукового інституту педагогіки і психології разом з відділом маркетингу створили особливу передвеликодню атмосферу в стінах Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, вітаючи колег великої освітянської родини з прийдешнім Христовим воскресінням і бажаючи, щоб цей Великдень та подальші свята проходили лише у мирі, спокої, в сімейному добробуті, щоб наші захисники та воїни всі живі й здорові повернулися у свої сім’ї і в подальшому відзначали Великодні та інші свята у родинному колі.

Святий Великдень спонукає кожного із нас ще раз замислитись над духовними та моральними цінностями, втілити свої думки та відчуття в добрі, щирі справи, розділити радість пасхальних днів з тими, хто знаходиться в складній життєвій ситуації. Саме такі моральні цінності сповідує наша велика і дружна шевченківська родина.

Воскресіння Христа стало для усіх, свого роду, яскравим показником доброти, а для України надією на перемогу й мирне небо.

Цьогоріч ми знову відзначаємо Великдень у часи війни, тому найголовніше, що можемо мати у святкові дні – це зустріч з близькими і рідними людьми, у спокої, злагоді та у відносно мирному місті, чого всім щиро зичимо. І не забувайте у такий важливий для кожного день ділитися увагою й турботою з ближніми за допомогою сучасних засобів звʼязку.

Бажаємо, щоб свято дива Воскресіння Христового наповнило ваші домівки милосердям, здоров’ям і добробутом! Нехай святкові дні сповнюють вас наснагою для добрих справ і процвітання нашої рідної України!

З Великодніми святами усіх!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024