Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вітаємо з Великоднем!

Шановна шевченківська родино Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, дорогі друзі! Щиросердно вітаємо усіх Вас зі святом світлого Христового Воскресіння!

Великдень у своїй першооснові – це святкування приходу весни, свято воскресіння землі та природи в цілому до нового життя, оновлення світу, це відродження людського духу. Це найвеличніше свято року, коли відбувається очищення тіла, помислів та діянь. Це щира молитва і духмяна паска, високе Слово і писанка-крашанка, смерть і воскресіння, настанова на добро, взаємодопомогу, всепрощення, мир.

Хоч через війну в Україні в багатьох із нас не має можливості відсвяткувати це свято разом, чи у колі своїх рідних і друзів, ми віримо, що з нами Божа ласка і Великдень принесе благословення в кожну домівку!

Вітаючи всіх Вас із Великоднем, зичимо духовної та моральної величі, мудрості та натхнення, праведних діянь, тепла сердець і взаємоповаги, щастя, здоров’я, прихистку від Бога і щедрот від долі, успіхів у праці, сімейного затишку, достатку та взаєморозуміння.

Віри Вам у всі починання, маленьких та великих перемог щодня. Нехай ці святкові дні сповнять Вас силами, надіями на краще майбутнє. Христос Воскресає, а це означає, що вкотре ми силою віри вселяємо добро у всі наші справи, думки та впевнені, що вони недаремні і принесуть нашій державі мир і злагоду! Хай серце і розум, злиті воєдино, наповнені благодатною енергією пасхального свята, зорієнтують вас на служіння Україні, на її державне утвердження.

Божого благословення Вам на многії та благії літа! Щасливих Великодніх свят!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Ректорка ЛНУ імені Тараса Шевченка Олена КАРАМАН                                                                                                        Голова вченої ради Віталій КУРИЛО

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024