Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційні заходи ІСГН продовжуються

У НН ІСГН відбулася профорієнтаційна зустріч з випускниками Кремінського ліцей № 5 Кремінської міської ради Луганської області.

Як відзначалося у попередніх публікаціях, традиційною і важливою стратегією залучення майбутніх студентів Інституту соціальних та гуманітарних наук є профорієнтаційні зустрічі із випускниками шкіл, які проводяться провідними викладачами нашого структурного підрозділу. Нещодавно відбувся черговий подібний захід у межах якого д.п.н., професор директор нашого структурного підрозділу Антон Бадер та д.і.н, професор, завідувач кафедри історії та археології Олександр Набока зустрілися із учнями-одинадцятикласниками Кремінського ліцею № 5 Кремінської міської ради Луганської області.

Традиційно, модератором виступив Олександр Набока. У своїй вступній промові він подякував учням та педагогам цього навчального закладу, відзначивши, що він є традиційним освітнім партнером Інституту.

У свою чергу, Антон Бадер ознайомив випускників із традиціями нашого навчального закладу, цьогорічними умовами прийому, запросив ставати студентами-істориками. Зустріч відбулася у невимушеній атмосфері.

Інститут і надалі спрямовуватиме зусилля на організацію подібних профорієнтаційних заходів, роблячи ставку на можливе залучення до освітнього процесу учнів-випускників з Луганської області.

 

Навчально-науковий інститут
соціальних та гуманітарних наук

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024