Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Першотравень в ЛНУ імені Тараса Шевченка

Першотравнь – свято миру і вільної праці!

Це день вшанування людини праці, день солідарності, взаємної підтримки трудівників усього світу у прагненні жити в мирному та демократичному суспільстві.

1 травня 2024 року розпочався в ЛНУ імені Тараса Шевченка саме з наполегливої праці його співробітників, викладачів та здобувачів освіти, що своїми діями продемонстрували взаємну підтримку і згуртованість.

Здобувачі вищої освіти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та студенти підрозділів коледжів на чолі з головою Первинної профспілкової організації Володимиром МОРОЗОМ, який завжди згуртовує молодь, взяли на себе ініціативу по фарбуванню лавок та відновленню належної чистоти в Лубнах на території, прилеглій пам’ятнику Тисячоліттю заснування міста, щоб покращити естетичний вигляд та підвищити якість життя містян.

Наші студенти є прикладом для наслідування, адже чесна, відповідальна праця – це основа розвитку будь-якої країни, а добробут громадян – індикатор успішності держави й розумної політики найвищої влади. А в Україні людина праці заслуговує найщирішої поваги, має бути захищеною і мати гідний рівень життя! Тож нехай ці першотравневі дні подарують нам усім мир, тепло, надію на поліпшення життя, впевненість у правильному шляху та скорішу Перемогу!

Робимо усе можливе задля нашої перемоги та відновлення України!!!
Слава Україні!

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024