Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Конкурс «Мозаїка-2024»

У НН ІМ пройшов конкурс студентських хореографічних робіт.

23 квітня в навчально-науковому інституті мистецтв на кафедрі музичного мистецтва та хореографії пройшов традиційний щорічний конкурс студентських хореографічних робіт «Мозаїка».

Головою журі стала Тетяна Безгрєшнова – Заслужений працівник освіти України, художній керівник народного художнього колективу ансамблю танцю «Барвінок» КМ «Полтавський палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради». До складу журі входили викладачі кафедри музичного мистецтва та хореографії НН ІМ – Людмила Сокіл, Тетяна Вільховченко, Ольга Білоконь і Роман Громцев.

Над підготовкою концерту працювали керівники проблемної групи «TheArtRoom» кафедри аудіовізуального мистецтва – Альона Терещенко та Ольга Чернявська.

Ведучі конкурсу – студенти спеціальності «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» – Валерія Назаренко та Сергій Рубан.

Протягом другого семестру студенти 4-х курсів спеціальності «Хореографія» самостійно готувалися до конкурсу. Вони мали виступити балетмейстерами власної постановки. Також учасникам було запропоновано продумати опис для свої постановок, адже ніхто краще митця не опише суть свого танцю.

Конкурсанти були поділені на три категорії: перша категорія – студенти 1 курсу, друга категорія – студенти 2 і 3 курсів та третя категорія – студенти 4 курсу – випускники. В кожній категорії було визначено 1, 2 і 3 місце.

Всього на конкурсі було представлено 17 хореографічних робіт.

Також прикрасою конкурсу стали запрошені гості – студенти спеціальності «Музичне мистецтво» із вокальними та інструментальними номерами.

Найвищу нагороду – Гран-прі – отримала студентка 4 курсу Анастасія Кондратюк за постановку «Вплив».

Вітаємо переможців і учасників конкурсу!

Центром АВМ створено запис конкурсу, який буде розміщено на ютуб-каналі НН ІМ: https://www.youtube.com/@Inu_art_institute_poltava.

 

Інформаційний центр НН ІМ
Фото: Євгенія Семенова

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024