Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційні заходи від Полтавської локації

Квітнева профорієнтація від НН ІМ та НН ІФЖ.

Друга половина квітня була насичена зустрічам із майбутніми абітурієнтами.

22 квітня відбулися два профорієнтаційні виїзди.

Перша група – у складі представників від приймальної комісії ЛНУ імені Тараса Шевченка, навчально-наукового інституту філології і журналістики та навчально-наукового інституту мистецтв. Під час поїздки представники ЛНУ поспілкувалися із абітурієнтами з міст Гадяч, Зінків та Опішня. Представники НН ІМ також провели зустріч із здобувачами Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського та Колегіуму мистецтв в Опішні.

Друга група – у складі представників різних спеціальностей навчально-наукового інституту мистецтв, завітала до Диканського ліцею імені М.В. Гоголя. Тут, окрім загальної інформації про університет і спеціальності, були проведені майстер-класи з сучасної хореографії, дизайну великодніх пакувань та стендапу телерепортера, адже саме на ці спеціальності був запит від випускників.

24 квітня в майстернях навчально-наукового інституту мистецтв проведено День відкритих дверей офлайн. Абітурієнтам були продемонстровані рекламні роліки НН ІМ, історія університету. Після чого – проведено екскурсію майстернею, на якій були представлені всі спеціальності НН ІМ.

Також протягом березня-квітня завідувачка кафедрою дизайну Ольга Костюк провела зустрічі із абітурієнтами п’яти ліцеїв міста Кременчук.

 

Інформаційний центр
навчально-наукового інституту мистецтв

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024