Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

З Днем народження, шановна ректорко!

Сьогодні, 2 травня, весь шевченківський колектив Луганського національного університету імені Тараса Шевченка вітає з Днем народження доктора педагогічних наук, професора, ректора Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олену КАРАМАН.

Вельмишановна Олено Леонідівно!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, оптимізм, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути повагу серед колег та студентства.

З глибокою повагою висловлюємо свою прихильність до Вашої значущої ролі як ректорки «Луганського національного університету імені Тараса Шевченка».

Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Міцного здоров’я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі, терпіння, оптимізму, професійних висот, приємних сюрпризів, здійснення заповітних мрій та сподівань! Успіхів у всьому задуманому,  нових плідних здобутків, перемог в будь-яких змаганнях, удачі на кожному старті і добробуту в кожному дні Вашого життя.

Нехай кожен день несе лише мир, світло, добро і Перемогу в Україну!!!

З Днем народження, шановна наша ректорко Олено Леонідівно!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024