Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь в акції «Книга захиснику»

ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» не залишилася осторонь і взяли участь у благодійній акції «Книга захиснику».

Благодійна акція була ініційована Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. Цей проєкт об’єднав військовослужбовців та молодих вчених з різних куточків нашої країни задля спільної ідеї – передачі книг до військових шпиталів у Києві, Ужгороді, Коломиї, Івано-Франківську, Львові та Одесі для наших героїчних воїнів.

Мета акції – поповнити бібліотеки шпиталів україномовними книгами, налагодити дружні контакти між молодими вченими та військовослужбовцями задля поглиблення наукової та освітньої співпраці, підтримати Збройні Сили України, урізноманітнити дозвілля бійців, які проходять лікування, та сприяти їхній реабілітації.

Спільними зусиллями студентів та викладачів нашого коледжу було зібрано кошти, на які придбано книги: «Вояки» Мері Роуч, «Як вгамувати розум» Ганни Бернс, «Завершуй» Джона Ейкаффа, «Емоційний спадок» Ґаліт Атлас та «Врятувати березень» Андрія Кокотюхи. Ці книги передано до локації збору в місті Лубни.

Участь в акції «Книга захиснику» – це наша можливість висловити вдячність українським воїнам за їхній героїзм та самопожертву, завдяки яким ми можемо й надалі навчатися, плідно працювати та розвивати науку в нашій рідній країні.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї благородної справи! Разом ми – сила!

Слава Україні!

Голова студентського самоврядування
ВСП «Старобільський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024