Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

У ННІ ПАН відзначили Міжнародний день англійської мови

Кожного року 23 квітня відзначається Міжнародний день англійської мови.

З цієї нагоди для здобувачів вищої освіти навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук провели тематичну зустріч «Які можливості надає сьогодні знання англійської мови».

Вміння говорити іноземною мовою дозволяє співпрацювати з різними людьми та розуміти нюанси іншої культури, відкриває нові перспективи, покращує навички вирішення проблем та завдань, а також прийняття рішень. Загалом людина, яка володіє мовами, – різнобічно розвинута особистість.

Роль англійської мови у сучасному світі дуже велика, сьогодні вона є міжнародною. Майже кожен мріє її вивчити хоча б на початковому рівні. Сьогодні, якщо ви володієте англійською, це означає, що ви людина сучасна, мисляча та відповідаєте образу успішної особистості. Володіючи цією мовою міжнародного спілкування, ви зможете досягти поставлених цілей за допомогою нових можливостей.

Знання англійської мови підвищує ваші шанси на ринку праці, можливість подорожувати без побоювання бути незрозумілим, робота у мережі інтернет з іноземними ресурсами, розширення кола спілкування, можливість дивитися фільми та слухати музику мовою оригіналу, чудове тренування пам’яті, відкриває нові можливості. Знання іноземної мови, чи навіть кількох, завжди будуть у нагоді, особливо у бізнесі, кар’єрі, особистому житті. Про це учасникам зустрічі розповіла здобувачка освіти Навчально-наукового інституту філології і журналістики Ірина Мацай, яка підкреслила можливості які надає вільне володіння мовами у сучасному світі.

Володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентної спроможності нашої держави та її європейської інтеграції.

 

За інформацією навчально-наукового інституту природничих і аграрних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024