Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнський вебінар «Сучасні виклики соціальної роботи»

Проведено всеукраїнський вебінар «Сучасні виклики соціальної роботи».

З розвитком телекомунікаційних засобів зв’язку телефонне консультування як метод соціальної роботи набуло значного поширення. Помітно зростаючий за останній час рівень теоретичних знань і накопичений досвід практичної роботи в цій галузі дозволяє виділити її як самостійну і специфічну спрямування соціальної роботи.

30 квітня 2024 р. кафедрою соціальної педагогіки ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи Криворізького державного педагогічного університету було проведено 12 зустріч Всеукраїнського вебінару «Сучасні виклики соціальної роботи» на тему: «Послуги та особливості телефонного консультування в соціальній сфері».

Спікером зустрічі виступила Ольга Швед, кандидатка соціологічних наук, доцентка Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, яка надала більше ніж 100 учасникам вебінару інформацію щодо історії створення телефону довіри, параметрів допомоги під час телефонного консультування клієнтів, етапів та особливостей телефонного консультування, вимог до особистості консультанта, тощо.

Кафедра соціальної педагогіки ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» висловлює щиру подяку Ользі Володимирівні за корисну практичну інформацію щодо технології телефонного консультування, яку майбутні фахівці соціальної сфери зможуть ефективно застосовувати в подальшій професійній діяльності.

Продовжуємо працювати над професійним зростанням. До нових зустрічей на наступному вебінарі «Сучасні виклики соціальної роботи».

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024