Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей в фахових коледжах

27 квітня фахові коледжі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка гостинно відчинили двері для своїх майбутніх здобувачів освіти.

Ми піклуємося про майбутнє української молоді та завжди проводимо корисні заходи для  вступників та їхніх батьків.  Метою заходу було ознайомити вступників зі спеціальностями,  особливостями вступної кампанії 2024 року та правилами прийому до коледжів. 

До цієї події ретельно готувалися всі колективи  коледжів та студенти. Гостей зустріли з радістю і гостинністю. Колежанська родина підготувала різноманітні локації, які відображали кожну спеціальність: Дошкільна освіта, Початкова освіта, Середня освіта (Фізична культура), Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика), Інформаційна, бібліотечна та архівна справа, Соціальна робота соціальна педагогіка, Готельно-ресторанна справа.

Учасники заходу зустрілися з адміністрацією коледжів. Перед майбутніми абітурієнтами виступила директор коледжу Наталія МОТУНОВА, яка розповіла гостям про переваги навчання в коледжах, а також ознайомила зі спеціальностями, за якими здійснюється набір студентів у 2024 році. Маємо надію, що такий захід, у рамках якого вступники мали змогу отримати необхідну інформацію про навчання, стане корисний для тих, хто ще не визначився з вибором майбутньої спеціальності, з якою сферою діяльності пов’язати своє майбутнє життя.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024