Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профоірєнтаційна зустріч

Відбулася профоірєнтаційна зустріч у Мирнодолинському ліцеї, Сєвєродонецького району Луганської області

Традиційною і важливою стратегією залучення майбутніх студентів Інституту соціальних та гуманітарних наук є профорієнтаційні зустрічі із випускниками шкіл, які проводяться провідними викладачами нашого структурного підрозділу. Нещодавно відбулася подібна зустріч із учнями 11 класу Мирнодолинського ліцею Сєвєродонецького району Луганської області, ініціатором та модератором якої виступив д.і.н., професор, завідувач кафедри історії та археології Олександр Набока. Він відзначив, що цей навчальний заклад є традиційним освітнім партнером Інституту. Його учні неодноразово брали участь у обласному етапі «Турніру юного історика», готували наукові роботи у межах МАН, науковими керівниками яких були наші викладачі.

Директор Інституту, д.п.н., професор кафедри політології та правознавства Антон Бадер ознайомив випускників із традиціями нашого навчального закладу, цьогорічними умовами прийому, запросив ставати студентами-істориками. Зустріч відбулася у невимушеній атмосфері.

Інститут і надалі проводитиме подібні профорієнтаційні заходи, які особливо актуальні в умовах того, що більшість середніх та вищих навчальних закладів Луганської області були перемішеними і вельми важливо відновлювати та налагоджувати стійкі зв’язки між ними.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024