Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День абітурієнта онлайн

В університеті відбувся черговий День абітурієнта онлайн.

29 квітня 2024 року в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся черговий ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА ОНЛАЙН, на якому від закладу були присутні ректор, проректор з науково-педагогічної роботи, директори коледжів, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, їх заступники, завідувачі кафедр, викладачі.

Розпочала онлайн захід ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Олена КАРАМАН, яка розповіла про університет, його масштаби, структурні підрозділи та переваги навчання в ньому.

Під час зустрічі адміністрація ЗВО, директори структурних підрозділів та представники приймальної комісії надали відповіді на усі питання, що задавалися, щодо майбутньої вступної кампанії-2024, особливостей та процедури вступу на навчання до Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка – вищий навчальний заклад, який вже 103 роки залишається еталоном якості української освіти та успішно здійснює освітньо-дослідну та навчально-виховну діяльність, керуючись найкращими світовими й вітчизняними традиціями, сучасними принципами й новітніми тенденціями розвитку сфери освітніх послуг.

Такі онлайн зустрічі триватимуть і надалі. Тож, якщо у вас чи ваших знайомих залишилися питання щодо вступу – обов’язково звертайтеся за додатковою інформацією за телефоном + 38 095 105 60 05 або пишіть нам lnu.priymalnakomisia.27@gmail.com.

Шановні абітурієнти, не зволікайте й обирайте Луганський національний університет імені Тараса Шевченка. Сподіваємося, що Ви зробите свідомий, правильний вибір та станете студентами нашого закладу вищої освіти! Ми чекаємо саме на Вас!

І пам’ятайте: НАША ОСВІТА – ГАРАНТІЯ ВАШОГО УСПІХУ! 

До нових зустрічей!

Сайт Вуза: https://luguniv.edu.ua/?page_id=92728

email: lnu.priymalnakomisia.27@gmail.com

Телефон приймальної комісії: +38(095)105-60-05

Адреси: м. Полтава, вул. Соборності, 64-ж

м. Полтава, вул. Івана Банка, 3

м. Лубни, вул. Віктора Новікова, 2

м. Лубни, пл. Вокзальна, 7

м. Миргород, вул. Старосвітська, 52/15

м. Чорноморськ, вул. Спортивна, 10

м. Долина, вул. Грушевського

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024