Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота Долинського консультаційного центру

Представники консультаційного центру зустрілися з випускниками та вчителями Княжолуцького ліцею Долинської  територіальної громади.

Під час презентації викладачка розказала про славетну та героїчну 103-річну історію ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» .

У виступі було представлено університет, який  є лідером вітчизняної вищої освіти, великим і потужним навчально-науково-виробничим комплексом, до структури якого входять 10 навчально-наукових інститутів, 6 фахових коледжів, Регіональний центр професійної освіти, які здійснюють підготовку фахівців за всіма освітніми рівнями та науковими ступенями, що існують в  освітньо-науковому просторі України.

Секретар центру ознайомила присутніх із актуальними питаннями вступної кампанії  2024 року, роздала інформаційні буклети про університет та його підрозділи, звернула увагу на переваги навчання в закладі вищої освіти, запросила вчителів, випускників громади до вступу в магістратуру та аспірантуру.

 Представники центру щиро вдячні  директору  ліцею за плідну співпрацю та сподіваються на  нові проекти, адже ми працюємо над спільною метою –   формування  кваліфікованої та свідомої особистості. Освічена молодь сьогодні – це запорука успішного завтра для України.

 

За інформацією НН ІПП

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024