Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч зі стейкхолдерами

Відбулася зустріч викладачів Старобільського фахового коледжу зі стейкхолдерами.

23 квітня 2024 року відбулася зустріч викладачів ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» зі стейкхолдерами – закладом дошкільної освіти №8 «Капітошка», №11 «Ластівка», №3 «Смородинка» та Литвяківським ЗДО «Лебідонька  Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області.

Під час зустрічі обговорювали питання удосконалення освітньо-професійної програми спеціальності «Дошкільна освіта». Однією з ключових тем, яка викликала активну дискусію, було питання про дистанційну освіту дітей дошкільного віку в умовах війни. Це завдання вимагає творчого підходу та злагодженої діяльності всіх учасників освітнього процесу.

Спільна робота викладачів та дошкільних закладів виявилася надзвичайно плідною. Стейкхолдери висловили готовність не лише сприяти практичній підготовці майбутніх педагогів, а й надавати їм можливість проходження практики. Це важливий крок у забезпеченні якісної підготовки фахівців та відповідності освітньо-професійних програм сучасним вимогам.

Зустріч виявилась цікавою та стала корисною для здобувачів освіти,  викладачів коледжу і для стейкхолдерів.

Сподіваємось на подальшу спільну плідну працю!

 

ВСП «Старобільський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет
імені Тараса Шевченка»

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024