Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Продовження роботи конференції

26 квітня 2024 року продовжила свою роботу міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція «Актуальні питання, проблеми та перспективи розвитку науки та освіти».

В другий день конференції до присутніх із вітальним словом звернулись голова програмного комітету конференції, доктор педагогічних наук, професор та ректор Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олена Караман; голова організаційного комітету, викладач кафедри східної філології і перекладу, голова Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти Ольга Корінська; доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки і маркетингу ДЗ «ЛНУ ім. Т. Шевченка», професор Лодзінського університету, Республіка Польща Вячеслав Чеботарьов; голова студентського самоврядування університету Анна Берендяєва та доцент Університету UCSI, Малайзія Бенедикт Валентин Аруланандам.

Для усіх присутніх було проведено майстер-клас на тему «Юнгіанські архетипи в сучасній психотерапії» заступником голови Ради молодих учених і здобувачів освіти ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», асистентом академічних програм факультету бізнес адміністрування Меморіального університету Ньюфаундленду, Канада Оленою Овчаренко.

На пленарному засіданні було заслухано виступи на теми: Дослідження хвороб гіркокаштанів (Aesculus hippocastanum) (На прикладі м. Попасна Северодонецького району Луганської області та м. Тернівка Павлоградського району Дніпропетровської області); Впровадження методики предметно-мовного інтегрованого навчання (CLIL) у практику викладання іноземної мови в умовах наукового ліцею; Роль громадянської науки у виявленні нових осередків бабака степового (Marmota bobak Мull., 1776) в Сумській області; Розвиток гнучких умінь у майбутніх вихователів: виклики та можливості; Дослідження юридичних колізій у роботі з випадками домашнього насильства; Особливості сприйняття інтерфейсу гравцем; Методичні рекомендації викладання теми “Елементарні частинки” (теоретичний огляд) та інші.

 

Рада молодих учених і здобувачів вищої освіти

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024