Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Дні науки на кафедрі менеджменту

У навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту кафедрою менеджменту проведено Дні науки.

26 квітня 2024 року в навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту кафедрою менеджменту в онлайн режимі було проведено Дні науки за темою: «Актуальні виклики розвитку інформаційної діяльності в  глобальному вимірі» що дозволила об’єднати праці здобувачів спеціальності Менеджмент  та  Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.

Вітальними словами зустріч відкрили: директор навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент, почесний професор університету – Валерій ХМЕЛЬ, завідувачка кафедри менеджменту, кандидат економічних наук, доцент – Людмила ЗАЙЦЕВА та доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту – Андрій КОЛОСОВ. 

В основній частині відеоконференції наукові доповіді презентували здобувачі вищої освіти кафедри менеджменту, які поділилися основними результатами своїх наукових досліджень. Тематика доповідей продемонструвала глибину, всебічність та актуальність авторських досліджень студентів під керівництвом викладачів кафедри. Робота під час конференції було насиченою, плідною, цікавою та конструктивною.

За підсумками наукової конференції комісія визначила найкращі доповіді здобувачів вищої освіти: Тетяни МАРТИНЕНКО (2 курс, спеціальність «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» ) за темою «Мініатюрні видання: загальна характеристика та історія створення» та Ярослави ВИННИК (4 курс, спеціальність «Менеджмент) за темою «Роль інформаційних технологій в сучасному бізнесі».

Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти нових творчих злетів, геніальних ідей і реалізації наукових проєктів! Миру і злагоди!

 

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024