Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Іноземні мови у професійній діяльності здобувачів освіти»

25 квітня на кафедрі іноземних мов за професійним спрямуванням  відбулася І науково-практична конференція «Іноземні мови у професійній діяльності здобувачів освіти».

Науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту філології і журналістики та здобувачі освіти представили свої доповіді за такими напрямками:

  1. 1. Теоретико-методичні аспекти викладання іноземних мов за професійним спрямуванням (керівник Сергєєва Вікторія);
  2. 2. Практично-методичні аспекти перекладу професійної лексики (керівник Кіріченко Ольга);
  3. 3. Міжнародна комунікація у глобалізованому світі (керівник Гусакова Оксана).

Конференція розпочалася з привітання Світлани Шпетної, кандидатки педагогічних наук, доцентки, завідувачки кафедри іноземних мов за професійним спрямуванням та Анастасії Петрушкової, викладачки кафедри іноземних мов за професійним спрямуванням, модераторки конференції. Завдяки очній та заочній формі проведення конференції учасники мали можливість долучитися та представити свої дослідження у зручному форматі українською, англійською, німецькою та французькою мовами. За підсумками роботи конференції планується видання збірника матеріалів у електронному форматі.

Матеріали конференції будуть розміщені на web-сторінці репозиторію університету за посиланням: http://dspace.luguniv, edu.ua/xmlui/

Кафедра іноземних мов за професійним спрямуванням

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024