Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн-зустрічі з консулом

Викладачі та здобувачі кафедри політології і міжнародних відносин доєдналися до онлайн-зустрічі з консулом Генерального консульства України в Нью-Йорку.

29 квітня 2024 р. викладачі кафедри політології і міжнародних відносин і здобувачі першого (бакалаврського рівня) вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» навчально-наукового інституту соціальних і гуманітарних наук доєдналися до онлайн-зустрічі з консулом Генерального консульства України в Нью-Йорку Наталією Мусієнко. Зустріч була організована в межах проєкту «Дипломатія та міжнародне співробітництво», що  реалізується   навчальною лабораторією «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина  Західноукрїанського національного університету та Острівця Прогресильності Західноукраїнського національного університету.

Під час зустрічі учасники мали  можливість ознайомитися з особливостями нормативно-правового регулювання консульської служби України та проаналізувати взаємозв’язки між основними викликами й пріоритетними завданнями, які перед нею стоять.

Дякуємо автору проєкту  «Дипломатія та міжнародне співробітництво» Оксані Тулай, доктору  економічних наук, професорці, завідувачці кафедри міжнародних відносин та дипломатії Західноукраїнського національного університету за організацію цікавої зустрічі  та можливості доєднатися до неї.

 

Кафедра політології і міжнародних відносин