Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Академічні дискусії на кафедрі політології  і міжнародних відносин

Протягом 18-22 квітня в межах проведення Днів науки відбулися захоплюючі обговорення на кафедрі політології і міжнародних відносин навчально-наукового інституту соціальних і гуманітарних наук.

У межах заходу були проведені круглі столи на теми: «Політичні трансформації в умовах російсько-української війни: виклики та перспективи», «Українська дипломатія в умовах російсько-української війни», та «Правова система України під впливом російсько-української війни: виклики та стратегії реформ».

У заході взяли активну участь здобувачі вищої освіти, які доєдналися до обговорень та обміну думками щодо важливих аспектів сучасної політичної ситуації. За результатами доповідей планується видати збірник тез «Україна в контексті російсько-української війни: політичні, дипломатичні та правові виклики та перспективи», що допоможе надалі розкрити та дослідити цікаві аспекти обговорюваних тем.

Ці заходи не лише сприяли академічному обміну думками, але й зміцнили спільноту викладачів кафедри та майбутніх фахівців соціально-політичної, міжнародної та історичної сфери.

 

Кафедра політології і міжнародних відносин

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024