Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вітання з проходженням акредитації

Вітаємо з успішним проходженням акредитації освітньої програми 061 «Журналістика» другого (магістерського) рівня!

16 квітня 2024 року відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості освіти, на якому було підтримано рішення про успішне проходження акредитації за освітньою програмою 061 «Журналістика» другого (магістерського) рівня.

Кафедра журналістики пройшла усі етапи процедури акредитації освітньої програми та отримала сертифікат про акредитацію строком на 5 років.

Ми щиро вдячні усім залученим до акредитаційного процесу викладачам, здобувачам вищої освіти, партнерам кафедри журналістики та адміністрації Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, а особливо – гаранту освітньої програми, кандидату філологічних наук, доценту Кравченко Олені Леонідівні.

Висловлюємо подяку за фахову роботу експертної групи та галузевої експертної ради, а також за надані пропозиції та рекомендації, спрямовані на удосконалення освітньої програми.

Дякуємо всім за сумлінну працю, відповідальне ставлення, командну роботу, згуртованість та професіоналізм, які стали запорукою успішного завершення цього важливого етапу та привели до об’єктивної оцінки нашої діяльності!

 

За інформацією кафедри журналістики

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024