Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у Міжнародній науковій конференції

16 квітня викладачі кафедри філософії та соціології взяли онлайн участь у Міжнародній науковій конференції.

Викладачі кафедри філософії та соціології 16 квітня взяли онлайн участь у І Міжнародній науковій конференції «Україна – 20 років після Помаранчевої революції – безпека Європи та світу в ХХІ столітті в контексті війни в Україні» (16-17 квітня 2024) / I. Międzynarodowej Konferencji Naukowej pt.: Ukraina – 20 lat po pomarańczowej rewolucji – bezpieczeństwo Europy i świata w XXI wieku w kontekście wojny na Ukrainie, na Uniwersytecie Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie.

В конференції брали участь польські і українські вчені. Польські колеги дуже емоційно задували про те, як вони допомагали українським біженцям у перші дні війни і продовжують підтримувати зараз.

Увагу викладачів кафедри привернули доповіді Пьетора Длугоша про вимушену міграцію українських жінок та Людмили Юзви про наративи війни. Катерина Котеленець та Світлана Вікторівна прийняли участь у жвавій дискусії під час панелі конференції «ЗМІ, маніпуляція, дезінформація -Польща та Україна на фронті інформаційної війни». Світлана Вікторівна також виступила із доповіддю про дослідження ментального здоровʼя в Україні, яка спонукала жваву дискусію серед польських колег.

 

Кафедра філософії та соціології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024