Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Дні Науки

Дні Науки у ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

Дні науки є щорічною подією у Старобільському фаховому коледжі, оскільки вони дають можливість взяти участь і викладачам, і студентам у дискусіях про найважливіші наукові проблеми і досягнення. Це вагомий момент для усвідомлення ролі науки в нашому житті та крок у напрямку підтримки науки та її розвитку.

Цьогоріч, упродовж 16–17 квітня, дні науки у ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» проведено в режимі онлайн. Наукові педагогічні читання відбулися за двома секціями: «Інновації та перспективи в дошкільній та початковій освіті» та  «Актуальні питання документознавства: історія та сьогодення».

Здобувачі освіти презентували свої наукові роботи, в яких ознайомили слухачів із актуальними темами в галузях документознавства, початкової та дошкільної освіти. Під час доповідей відбулися жваві дискусії, плідний обмін думками, обговорено перспективні напрями подальших досліджень та їх популяризації.

По завершенню доповідей визначили найкращих доповідачів:

  1. Діденко Вікторія, студентка групи ПО – 2 (9), із доповіддю «Як говорити про російсько-українську війну в початковій школі» (Науковий керівник: Врацьких О.Ю.).
  2. Шевчик Анастасія, студентка групи ПО – 1 (9), із доповіддю «Використання LEGO-технології у роботі вчителя початкової школи» (Науковий керівник: Великоіваненко Л.В.).

Дякуємо за плідну роботу і бажаємо учасникам подальшої наснаги, творчості та перемоги!

 

ВСП «Старобільський фаховий коледж
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024