Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнський вебінар «Сучасні виклики соціальної роботи»

Відбулася десята зустріч Всеукраїнського вебінару «Сучасні виклики соціальної роботи».

Університет третього віку є ключовим ресурсом для забезпечення активного і якісного життя людей похилого віку. Однак, в умовах постійних змін у системі соціального захисту, необхідно постійно адаптувати та розвивати цей сервіс для максимального задоволення потреб сучасних громадян.

Саме тому 16 квітня 2024 р. кафедрою соціальної педагогіки ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи Криворізького державного педагогічного університету було організовано 10 зустріч Всеукраїнського вебінару «Сучасні виклики соціальної роботи».

Спікером зустрічі виступила кандидатка педагогічних наук, доцентка, наукова консультантка Територіального центру соціального обслуговування Ніжинської міської ради Антоніна Конончук, яка виступила з темою: «Розбудова потенціалу сервісу «Університет третього віку» на рівні територіальних громад в умовах реформування системи соціального захисту».

Учасники вебінару мали можливість отримати інформацію щодо ключових аспектів розвитку «Університету третього віку» на рівні територіальних громад в умовах реформування системи соціального захисту, а також поділитися своїм досвідом та інсайтами щодо оптимізації роботи соціальної роботи з людьми похилого віку та впровадження сучасних підходів до підвищення якості надання послуг.

Дякуємо Антонині Іванівні за цікаву і корисну зустріч!

 

За інформацією ННІПП

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024