Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Конференція до Днів науки

12 квітня, на кафедрі математики та інформатики НН ІМІТ, відбулась конференція до Днів науки за секціями: фізики, астрономії та методики викладання, комп’ютерних наук.

Здобувачі представили грунтовні доповіді за напрямами роботи. Особливо відзначили роботи здобувачів другого (магістерського) рівня освітньої програми «Середня освіта (Фізика та астрономія)» Вероніки Мазур за темою: «Шкільний фізичний експеримент з використанням онлайн сервісів та відеоматеріалів» та Дмитра Власовчука за темою: «Використання зображень роботизованих телескопів у викладанні курсу астрономії в закладах освіти».

Протягом року здобувачі напрямків підготовки першого (бакалаврського ) рівня Середня освіта (Математика. Фізика) та другого (магістерського) рівня освітньої програми «Середня освіта (Фізика та астрономія)» долучались до лекцій таких міжнародних фахівців як Конор Ніксон за темою: «Погляд на Сонячну систему крізь знімки телескопа James Webb». Ознайомились з астрономічним проєктом NUAAR (New Ukranian Astronomy Renaissance), астронома та магістра університету Альберти Дмитра Твардовського.

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024