Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Лекція з охорони праці в ЛНУ імені Тараса Шевченка

Охорона праці в Україні є одним із найважливіших соціально-економічних завдань.

Вона передбачає систему правових, технічних, економічних, санітарно-гігієнічних заходів, спрямованих на забезпечення здорових і безпечних умов праці. З охороною праці нерозривно пов’язана техніка безпеки, тобто система організаційних заходів і технічних засобів, що запобігає впливу небезпечних виробничих чинників на працюючих.

У цьому напрямку задля безпечної роботи співробітників Луганського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено важливу лекцію з охорони праці.

Лектор Григорій Михайлович розповів присутнім про першочергові правила охорони праці, наголосивши, що охорона праці – це система правових, соціально-економічних,  організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних і лікувально-профілактичних заходів та засобів, спрямованих на збереження життя, здоров’я  і працездатності людини в процесі трудової діяльності.

Лекція вийшла досить цікавою і пізнавальною. Хочеться також відмітити високий рівень проведення лекції, доброзичливість лектора та його зацікавленість в наданні якісної та сучасної інформації з охорони праці.

По закінченню лекції бажаючі задавали питання, на які лектор вичерпно відповідав, наводячи приклади.

Дякуємо організаторам за таку потрібну навчальну зустріч.

Пам’ятайте, що безпека – завжди і будь де, на першому місці!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024