Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота ННІ ПАН

Команда ННІ ПАН  спільно із приймальною комісією та відділом маркетингу університету провела профорієнтаційні заходи для випускників Луганської області.

Минулого тижня за підтримки відділів освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації, Лисичанської міської військової адміністрації, Гірської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області  та Сватівської міської територіальної громади Сватівського району Луганської області було організовано та проведено три профорієнтаційні зустрічі з випускниками 11-х класів закладів загальної середньої освіти. До зустрічей долучилися випускники Державного професійно-технічного навчального закладу «Привільський професійний Ліцей» Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею, Державного навчального закладу «Сєвєродонецьке вище професійне училище» та Первомайського індустріально-педагогічного фахового коледжу. Усього до зустрічей приєдналися понад 200 осіб випускників та їх батьків.  

На зустрічі завітала ректорка університету Олена КАРАМАН, яка розповіла про діяльність університету, історію та останні досягнення університету. Модератором заходу виступила Наталія МАЦАЙ, директорка ННІ ПАН, яка представила структуру університету та освітні пропозиції вступної кампанії 2024. Відповідальна секретарка приймальної комісії Вікторія ВОЛОДАВЧИК надала інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2024, її календарних строків та ключових дат.  

Наприкінці зустрічі Лариса КОЧУРА, начальних відділу маркетингу, організувала формат «питання-відповіді» де усі охочі – випускники та їх батьки, мали можливість задати питання щодо вступу до навчально-наукових інститутів, коледжів та регіонального центру освіти університету. Вікторія Сергіївна ВОЛОДАВЧИК надала вичерпні відповіді та коментарі. Наприкінці зустрічей випускники, вчителі та батьки подякували організаторам за корисну інформацію та надані відповіді.

Команда ЛНУ імені Тараса Шевченка бажає випускникам успішного складання НМТ та здійснення мрій щодо вступу! Сподіваємось побачити вас у стінах нашого університету! Наша освіта – гарантія вашого успіху!

 

За інформацією навчально-наукового інституту
природничих і аграрних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024