Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти ‒ 2024» завершила свою роботу

29 березня завершила свою роботу XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти ‒ 2024».

Виставка «Сучасні заклади освіти – 2024» – найбільша комунікаційна платформа для обговорення найважливіших питань розвитку освітньої сфери, представлення власних досягнень і напрацювань, для народження і втілення нових проєктів модернізації змісту освіти. Виставка стала вагомою подією, яка об’єднала освітню і наукову спільноту, дала можливість для розвитку, навчання і професійного спілкування.

Цьогоріч виставка представила 485 учасників із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії.

Компанія «Виставковий Світ» висловила подяку керівникам, педагогічним і науково-педагогічним працівникам закладів освіти та установ, органів управління освітою, ОТГ, фахівцям і науковцям установ за плідну співпрацю, за розуміння важливості наших спільних освітянських заходів, щиру підтримку й доброзичливу комунікацію!

Підсумки виставки та конкурсів, каталог на сайті https://www.vsosvita.com.ua 

Уже цієї осені  відбудеться 23-25 жовтня 2024 року шістнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»!

Дякуємо за запрошення в участі такої важливої події-виставки «Сучасні заклади освіти – 2024». Щиро бажаємо всім учасникам успішного розвитку, миру й Перемоги!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024