Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ РОКУ» ГОЛОСУВАННЯ

Викладач кафедри східної філології і перекладу, аспірант, магістрант, голова Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти ДЗ «ЛНУ ім.Т.Шевченка» Ольга КОРІНСЬКА бере участь у щорічному конкурсі «Молодий вчений року», організаторами якої є Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Конкурс «Молодий вчений» є важливою ініціативою, спрямованою на визнання, відзначення та просування досягнень молодих вчених у різних галузях і сферах діяльності, що сприяє розвитку інтердисціплинарних підходів та співпраці між галузями, із головною метою – підтримка молодих вчених. Започаткований у 2021 році за здобутки 2020 року, цей конкурс став традиційним і надає можливість магістрам, аспірантам, докторантам та молодим дослідникам показати свої здібності і отримати заслужене визнання.

Учасники мають можливість представити свої дослідження та роботи у таких різних галузях, як природно-математичні науки, науково-технічна діяльність та інженерія, аграрна наука та продовольство, охорона здоров`я, воєнні науки та цивільна безпека, управління та адміністрування, сфера обслуговування та соціально-гуманітарний напрям, і боротися за цінні нагороди та можливість публікації своїх результатів у провідних наукових журналах.

Пані Ольга змагається із молодими вченими зі всієї України у номінації 13. Наукова-конференція Блоку 1 Конкурсу. Подання відбувалось на основі матеріалів, а також за організацію та проведення І Міжнародної міждисциплінарної науково-практичної конференції «Актуальні питання, проблеми та перспективи розвитку науки і освіти» (2023 рік) (Інформація про конференцію можна знайти на сайті https://sites.google.com/view/radalnuconference/ ).

Для голосування необхідно перейти за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1aSREQ_g_mMS0j9thMHCcmnzBGPBGc3RzPEtVLgXEr9I/viewform?edit_requested=true та віддати свій голос за КОРІНСЬКА ОЛЬГА ОЛЕГІВНА.

 

За інформацією Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024