Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання проєктних груп за ОП «Екологія»

На кафедрі садово-паркового господарства та екології ННІ ПАН відбулося засідання проєктних груп за ОП «Екологія» бакалаврського та магістерського рівня.

Гаранти освітніх програм «Екологія» Наталія МАЦАЙ та Ірина КИРПИЧОВА провели зустріч з членами проєктних груп, стейкхолдерами, здобувачами, викладачами та випускниками  для обговорення проєктів освітніх програм.

Члени проєктних груп проаналізували пропозиції надані за результатами громадського обговорення ОП, результати опитувань здобувачів вищої освіти та випускників, роботодавців; програмні результати навчання здобувачів вищої освіти; досвід аналогічних вітчизняних і зарубіжних ОП; збалансованість і реалістичність ОП, раціональність розподілу кредитів між освітніми компонентами, повноту документального забезпечення та відповідність ОП Ліцензійним умовам тощо.

Зміни в ОП стосувалися різних питань, наприклад,  зміна назв дисциплін, форми контролю, розширення переліку вибіркових за пропозиціями роботодавців, зміни до структурно-логічної схеми тощо.

Щиро вдячні всім роботодавцям, викладачам та здобувачам, які прийняли активну участьв обговоренні освітніх програм. Впевнені, що в результаті такої дружньої та плідної співпраці, зміни освітніх програм забезпечать високі конкурентні переваги випускників вищої освіти за ОП «Екологія».

 

За інформацією кафедри
садово-паркового господарства та екології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024