Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнський вебінар «Сучасні виклики соціальної роботи»

Відбувся Всеукраїнський вебінар «Сучасні виклики соціальної роботи».

26 березня 2024 року, в межах роботи Всеукраїнського вебінару «Сучасні виклики соціальної роботи», кафедрою соціальної педагогіки ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи Криворізького державного педагогічного університету організовано зустріч з представницею Міжнародного медичного корпусу (International Medical Corps)» Альоною Ігнат’євою.

Спікерка виступила з лекцією на тему «Протидія гендерно зумовленому насильству. Робота Міжнародного Медичного корпусу з протидії ГЗН».

У заході традиційно взяли участь понад 150 учасників з різних регіонів України. Від навчально-наукового інституту педагогіки і психології участь у заході взяли викладачі кафедри соціальної педагогіки та здобувачі освіти спеціальності 231 «Соціальна робота» за освітньою програмою «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія».

Учасники вебінару мали можливість отримати інформацію щодо напрямів роботи відділу з протидії гендерно зумовленому насильству; уточнити поняття «гендерна рівність», «гендерно зумовлене насильство»; оговорити види насильства, його наслідки та потреби жінок, що пережили насильство; дізнатися про послуги, які надаються дівчатам та жінкам, що пережили насильство від міжнародного медичного корпусу тощо.

Дякуємо Альоні Ігнат’євій за змістовну і корисну зустріч.

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024