Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всеукраїнські олімпіади і конкурси наукових робіт у НН ІМ

В НН ІМ пройшли Всеукраїнські олімпіади і конкурси наукових робіт.

15 березня стали відомі результати І етапів Всеукраїнських олімпіад в навчально-науковому інституті мистецтв.

В І етапі Всеукраїнської олімпіади 2023/2024 н.р. з аудіовізуального мистецтва та виробництва взяли участь 6 студентів. Гран-прі отримала студентка 2 курсу Єлизавета Харахаш, 1 місце розділили Серафім Кирпа – студент 1 курсі та Артемій Обогрєлов – студент 2 курсу.

Також на кафедрі аудіовізуального мистецтв пройшов І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 н.р. з аудіовізуального мистецтва. В конкурсі взяли участь 5 студентів. За результатами рецензування 1 місце зайняла Катерина Чепіга – студентка 3 курсу.

На кафедрі дизайну та кафедрі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2023/2024 н.р. з дизайну, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. В олімпіаді взяли участь 13 студентів. За результатами олімпіади визначено призові місця:

  • у номінація «Комп’ютерна графіка» 1 місце розділили Поліна Кійченко («Дизайн», 1 курс магістратури) та Поліна Денисенко («Дизайн», 1 курс);
  • у номінація «Змішана техніка» 1 місце розділили Марія Винник («Дизайн», 4 курс магістратури) та Дарина Сулімко («Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», 3 курс);
  • у номінація «Оригінальна графіка» 1 місце посіла Софія Кійченко («Дизайн», 2 курс).

На засіданні галузевої конкурсної комісії І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 н.р. з дизайну було прийнято рішення на підставі рецензій визначити призові місця та присудити 1 місце Поліні Денисенко (1 курс) та Євгенії Семеновій (2 курс).

На кафедрі музичного мистецтва та хореографії пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2023/2024 н.р. з хореографічного мистецтва. За результатами олімпіади визначено призові місця: Катерина Коробченко (1 курс) та Поліна Мороз (3 курс).

Також на кафедрі проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2023/2024 н.р. з музичного мистецтва. За результатами олімпіади 1 місце посів Олексій Корнєв, студент 2 курсу спеціальності «Музичне мистецтво».

На засіданні галузевої конкурсної комісії І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 н.р. з музичного мистецтва було ухвалено присудити 1 місце Єлизаветі Мельник (2 курс).

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто підготував здобувачів до участі в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади 2023/2024 н.р. та в І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023-2024 н.р. Дякуємо за високий рівень підготовки здобувачів творчих спеціальностей! А здобувачам освіти бажаємо не зупинятися і підкорювати нові вершини!

 

Інформаційний центр НН ІМ

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024