Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційні зустрічі

Профорієнтаційні зустрічі з випускниками шкіл тривають

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті,   подальшого шляху навчання і праці. Без перебільшення можна сказати, що для   випускників загальноосвітніх середніх шкіл – це завжди проблема номер один. Саме тому профорієнтаційні зустрічі служать меті – активізувати майбутнього абітурієнта, сформувати у нього прагнення до самостійного вибору професії з урахуванням отриманих знань про себе, свої здібності і перспективи їх подальшого розвитку в закладі вищої освіти.

Команда Луганського національного університету імені Тараса Шевченка продовжила виїзні профорієнтаційні зустрічі по закладам освіти міста Лубен та провела інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо вступу-2024.

Представники ЛНУ імені Тараса Шевченка представили презентаційні матеріали та інформацію як про історію заснування, так і про сьогодення університету,  розповіли про його масштаби та структурні підрозділи, спеціальності, бюджетні місця, надали вичерпну інформацію щодо умов вступу, особливостей та форм навчання, про можливості розкриття своїх здібностей у науковій чи громадській роботі, у спорті чи культурно-масовому житті.

Також було проведено письмове анкетування серед випускників, після чого команда Луганського національного університету імені Тараса Шевченка радо дала відповіді на всі запитання, які цікавили майбутніх вступників та були роздані інформаційні буклети про університет та його підрозділи.

Шановні випускники, один з найстаріших і найпотужніших закладів вищої освіти України чекає кожного з вас і гарантує якісну освіту, яка обов’язково приведе до успіху!

Сайт Вуза: https://luguniv.edu.ua/?page_id=4271

email: lnu.priymalnakomisia.27@gmail.com

Телефон приймальної комісії: +38(095)105-60-05

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024