Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

В ІІМВСПН розпочались аудиторні заняття

В Інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук розпочались аудиторні заняття.

З 24 листопада розпочались аудиторні заняття у студентів спеціальності «Соціальна робота», з 1 грудня за парти сіли майбутні міжнародники та історики. Протягом двох тижнів студенти слухали лекції провідних педагогів та науковців, виступали на семінарських заняттях, виконували модульні контрольні роботи. З радістю та ентузіазмом майбутні фахівці відвідували заняття, оскільки скучили за навчанням та улюбленими викладачами.

Окрім навчання для студентів була організована широка розважальна програма: перегляд та обговорення кінострічок, відвідування музеїв, дискусії, тощо. До заходів, що надовго запам’ятаються студентам, слід віднести вечір „Істфак мого часу”. У дружньому колі викладачі, освітлені полум’ям свічок, згадували цікаві історії з навчання та відпочинку істфаківців 1970-х, 1990-х, початку 2000-х років. Студенти старших курсів, у свою чергу, згадували, яким був Інститут історії у період їхнього навчання.

Найближчим часом розпочнуться аудиторні заняття і для інших спеціальностей Інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук. Узяти участь у навчальному процесі має можливість кожен студент, оскільки майбутніх фахівців безкоштовно розміщують у щойно відремонтованому гуртожитку. Загалом, від’їжджали студенти з глибоким переконанням, що університет, переживши складні часи, став на шлях розвитку, багато з них пообіцяли поділитись враженнями із друзями, які поки що не мали можливості відвідати улюблений істфак.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024