Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Інноваційний центр ІТ рішень

Інноваційний центр ІТ рішень працює у навчально-науковому інституті математики та інформаційних технологій.

Інноваційний центр ІТ рішень (ЦІТ) (http://mitc.luguniv.edu.ua) – це навчально-науковий підрозділ інституту математики та інформаційних технологій ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» (ЛНУ), спрямований на вивчення, розробку, впровадження та поширення серед студентів, викладачів, держслужбовців, школярів та населення регіону нових, інноваційних інженерно-технічних рішень в галузі ІТ на засадах  використання сучасного обчислювального та інженерно-технічного обладнання.

ЦІТ ННІМІТ ЛНУ створений у межах угоди ENI/2018/398-605 – Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування  за фінансової підтримки Європейського Союзу з метою сприяння реалізації державної політики в галузі цифровізації на території Миргородської громади та Полтавської  області, для зміцнення потенціалу органів місцевого самоврядування, розробки технічних завдань для впровадження нового програмного забезпечення в громадах, надання допомоги щодо супроводу інформаційних систем на рівні громад, надання послуг віртуального дистанційного навчання, підвищення кваліфікації, перекваліфікації, проведення заходів з навчання з питань цифровізації навчального процесу органів місцевого самоврядування і різних верств населення. Він повністю оснащений обладнанням і програмним забезпеченням для того, щоб на цій базі бути консультаційним майданчиком для впровадження цифрових інструментів в соціально-економічні системи.

При організації курсів ЦІТ ННІМІТ ЛНУ використовує сучасне програмне забезпечення Microsoft, VMware та прогресивні освітні технології. Надає  гнучкий графік роботи (24/7), адаптує різноманітне програмне забезпечення та обсяг віртуальних ресурсів, який максимально враховує реальні потреби слухачів. Можливе поєднання очних та дистанційних форм навчання.

Миргородський Центр ІТ рішень ЛНУ імені Тараса Шевченка знаходиться за адресою:

м. Миргород, вул. Старосвітська, 52/15

тел.: +380661733850, mail g.mogilniy@gmail.com

 

Навчально-науковий інститут
математики та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024