Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Оновлення складу Ради молодих учених

Відбулось оновлення складу Ради молодих учених.

Рада молодих учених і здобувачів вищої освіти Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» є постійно діючою добровільною, колегіальною самоврядною громадською організацією, учасниками якої є здобувачі вищої освіти різних рівнів, докторанти, наукові та науково-педагогічні працівники.

Рада створюється та діє на засадах самоврядування, відкритості, добровільності та рівноправності всіх її членів. Діяльність здійснюється на добровільних, громадських засадах. Метою Ради є створення умов розвитку і реалізації наукового потенціалу молоді університету та обміну знаннями, шляхом об’єднання молодих вчених.

У зв’язку із реорганізацією структурних підрозділів університету з 01.12.2023р. у лютому 2024 року було прийнято оновити склад членів Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». На основі цього структурними підрозділами університету до Ради були делеговані представники, які у продовж найближчого часу будуть виконувати свої обов’язки та залучати здобувачів освіти до наукової діяльності.    

І вже 8 березня було проведено перше засідання РМУЗВО для обговорення нагальних питань та прийняття рішень стосовно їх роботи.

Бажаємо нашим молодих науковцям творчої та наукової активності, а також більше ідей та наснаги.

 

За інформацією Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024