Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у програмі “Study Tours to Poland”. День 3

Ректор університету Олена Караман, проректор з науково-педагогічної роботи Ярослава Юрків, викладач НН ІФЖ  Валерія Васик продовжують брати участь у Програмі Польсько-Американського Фонду Свободи «Study Tours to Poland”. (17-23.03.2024).

Третій день візиту відбувався у Варшавському економічному університеті SGH, який є одним з кращих ЗВО у Європейському просторі вищоі освіти, та Центрі ветерана закордонних місій Міністерства оборони Польщі.

У Варшавському економічному університеті учасники Програми познайомились з досвідом організації студентських ініціатив, прослухали доповіді про microcredentials (мікрокредитування): імплементація та визнання; процедуру визнання в SGH кваліфікації та результатів навчання, отриманих у закордонних закладів вищої освіти; забезпечення якості освіти: тенденції, практичний досвід і кращі практики та дізналися багато чого про сам Варшавський економічний університет SGH Warsaw School of Economics.

У Центрі ветерана закордонних місій відбувся круглий стіл, на якому Группа підтримки ветеранів Міноборони Польщі та представники ЗВО України обмінялися досвідом комплексної роботи з ветеранами війни, визначили напрями співпраці.

Завершився день дружньою вечерею, на яку були запрошені представниці післядипломної освіти Варшавського університету Jolanta Sujecka-Zajac та Польсько-Американської Фундації Свободи Katarzyna Swiatkiewicz.

Також перед учасниками Програми виступили студенти польських ЗВО, громадяни України, з презентацією досвіду студентської активності, спрямованої на допомогу і відновлення України в умовах війни та повоєнний період.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка щиро дякує організаторам програми “Study Tours to Poland” за новий досвід і позитивні враження!

Візит організований Фондом «Лідери змін» та Фундацією польських ректорів у рамках програми “Study Tours to Poland” Польсько-Американського Фонду Свободи.

Fundacja Liderzy Przemian

STUDY TOURS TO POLAND #STUDY_TOURS_TO_POLAND2024

#studytourstopoland , #leadersofchange

#ЛНУ_імені_Тараса_Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024