Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумки громадського обговорення освітніх програм

На кафедрі біології та агрономії відбулося підвели підсумки громадського обговорення проєктів освітніх програм.

На кафедрі біології та агрономії відбулося розширене засідання з приводу розгляду результатів громадського обговорення проєктів освітніх програм на 2024-2025 навчальний рік за спеціальностями 201 Агрономія, 014.05 Середня освіта. Біологія та здоров’я людини, 091 Біологія та біохімія першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти.

На засідання кафедри були запрошені всі гаранти освітніх програм, стейкхолдери, здобувачі освіти. В процесі обговорення освітніх програм, в них були внесені зміни із урахуванням зауважень, що отримані під час громадського обговорення. Основні зміни в освітніх програмах стосувалися корегуванню формулювання мети освітніх програм відповідно місії та візії університету, в освітній програмі Агрономія першого рівня освіти відбулось корегування розподілу кредитів ЄКТС між обов’язковими освітніми компонентами та змінами в структурно-логічній схемі їх розподілу.

На основі нових освітніх програм будуть створені відповідні навчальні плани та подані до затвердження Вченою радою університету.

Кафедра щиро вдячна всім стейкхолдерам та роботодавцям, які прийняли активну участьв обговоренні освітніх програм.

 

Кафедра біології та агрономії

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024