Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Призначення академічної стипендії Президента України!

Вітаємо здобувачів кафедри романо-германської філології з призначенням академічної стипендії Президента України!

Вітаємо здобувачів 4 курсу Костянтина Валенте (014.021 Середня освіта. Мова і література (англійська) та Євгенію Степанович (014.024 Середня освіта. Мова і література (іспанська, англійська) з призначенням академічної стипендії Президента України на ІІ семестр 2023/2024 навчального року.

Костянтин Валенте та Євгенія Степанович за час навчання зарекомендували себе як активні, наполегливі та старанні студенти, які постійно демонструють високий рівень успішності.

Євгенія Степанович бере активну участь у громадському житті навчально-наукового інституту філології і журналістики. Костянтин Валенте – займається науковими дослідженнями та є постійним учасником студентських наукових гуртків, конференцій, круглих столів. Наукові здобутки опубліковані в збірниках студентських наукових праць.

Колектив кафедри романо-германської філології щиросердно вітає Костянтина Валенте та Євгенію Степанович та бажає їм нових досягнень у навчанні, вагомих здобутків у науково-дослідницькій діяльності та професійних успіхів!

Нехай Президентська відзнака буде стимулом для подальшого саморозвитку, самореалізації та джерелом натхнення!

 

Кафедра романо-германської філології,
Інформаційний центр навчально-наукового
інституту філології і журналістики.

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024