Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційні зустрічі з випускниками 9-х та 11-х класів

Продовжуються профорієнтаційні зустрічі з випускниками 9-х та 11-х класів в освітніх закладах Лубенщини.

Команда одного з найстаріших і найпотужніших закладів вищої освіти України Луганського національного університету імені Тараса Шевченка продовжує проводити профорієнтаційні заходи на теренах Лубенщини.

14 березня представники ЛНУ імені Тараса Шевченка знову з метою залучення якомога більшої кількості випускників до закладу відвідали декілька шкіл Лубенського району.

Такі профорієнтаційні  зустрічі особливо корисні  для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

Під час цих зустрічей майбутнім абітурієнтам була надана уся необхідна інформація про Університет та його підрозділи, про спеціальності й особливості навчального процесу, головні переваги закладу вищої освіти, а саме: найнижчу ціну для контрактників у порівнянні з іншими ЗВО; можливості повноцінно й цікаво проходити практику; акцентували увагу на  матеріально-технічній базі університету; вказали на наукові ступені та учені звання викладачів та високий рівень навчально-виховного процесу; обговорювалася специфіка вступу і подачі документів у 2024 році; надавали контакти та  роздавали усім інформаційні матеріали і буклети.

Виїзні профорієнтаційні заходи пройшли цікаво та змістовно. Під час повітряних тривог зустрічі переносилися в бомбосховища. Випускники виявили інтерес до навчання, ставили багато запитань й отримували вичерпні відповіді.  Всі учасники інформаційного процесу спілкувалися із задоволенням у теплій та позитивній атмосфері.

Шановні вступники, двері Луганського національного університету імені Тараса Шевченка гостинно відкриті для усіх, хто бажає здобути престижну освіту, адже наша освіта гарантує ваш успіх у майбутньому!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024