Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційні зустрічі тривають

Тривають профорієнтаційні зустрічі представників університету з випускниками 9-х та 11-х класів освітніх закладів Лубенщини.

Представники Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, одного з найславетніших закладів вищої освіти України зі 103-річною історією підготовки фахівців різного профілю, продовжують профорієнтаційні зустрічі з випускниками 9-х та 11-х класів по освітніх закладах Лубенщини.

13 березня з метою заохочення та формування позитивного відношення молоді до здобуття вищої освіти в університеті, а також підвищення іміджу ЛНУ імені Тараса Шевченка, вчергове відбулися зустрічі з випускниками в освітніх закладах Лубенського району.

Учнівську молодь було професійно проінформовано про сам Університет та його структурні підрозділи, про напрями підготовки і спеціальності, за якими здійснюється підготовка в структурних підрозділах, які розташовані у містах Полтава, Лубни, Миргород, здійснено ознайомлення школярів та вчителів з правилами прийому до ЛНУ імені Тараса Шевченка та нормативно-організаційною документацією, яка регулює проведення вступної кампанії у 2024 році. Викладачі університету розповіли про організацію наукової діяльності та навчального процесу в ЛНУ імені Тараса Шевченка, умови проживання, наявність бюджетних місць, форми навчання, здобутки студентів та відповідали на всі запитання, які задавали майбутні абітурієнти.

Профорієнтаційні зустрічі пройшли в дружній, теплій обстановці в режимі діалогу. Відчувався інтерес старшокласників у подальшому навчанні та отриманні вищої освіти саме в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Ласкаво просимо до нашого закладу вищої освіти, бо НАША ОСВІТА – ГАРАНТІЯ ВАШОГО УСПІХУ!

Сайт Вуза: https://luguniv.edu.ua/?page_id=4271

E-mail: lnu.priymalnakomisia.27@gmail.com

Телефон приймальної комісії: +38(095)105-60-05

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024